Site-ul web utilizează o serie de module de tip Javascript. Pentru a beneficia de o experienţă cât mai plăcută în navigarea pe acest site, vă rugăm activaţi utilizarea limbajului Javascript.

1 Iunie – Ziua Internaţională a Copilului

1 Iunie – Ziua Internaţională a Copilului

1 Iunie este ziua în care se celebrează miracolul naşterii, miracolul purităţii, dar şi întoarcerea la inocenţă.

Nu există limite de vârstă când vine vorba de a sărbători Ziua Copilului. Oricare dintre noi, copil sau adult, are voie să se simtă copil şi chiar este necesar ca macăr o dată pe an să lăsăm în urmă problemele de zi cu zi, să zâmbim curat şi să simţim că ludicul înfloreşte în inimile noastre.

Copiii nu trebuie să fie neglijaţi nicicând, căci ei sunt cei care ne fac de multe ori ziua mai bună şi pentru care ajungem la un moment dat să trăim.O data-n plus, de ziua lor, aceştia merită o atenţie deosebită pentru a şti că au anumite drepturi, că sunt importanţi.

Ziua copilului trebuie sa ramana in plus,fata de un motiv de sarbatoare a celor mici,o zi in care intreaga lume sa fie mai sensibila,mai atenta,mai responsabila  si mai activa in ceea ce priveste problemele copiilor de pretutindeni si de a lua masuri drastice ,cu privire pe cat posibil,la eradicarea totala a situatiei copiilor abuzati,exploatati si discriminati.

1 IUNIE, Ziua Copilului, zi liberă.

Prin promulgarea Legii pentru completarea alin. (1) al art. 139 din Legea nr. 53/2003 privind Codul Muncii, ziua de 1 iunie, Ziua Copilului, a devenit

sărbătoare legală.

Nu este disponibilă nicio descriere.            Nu este disponibilă nicio descriere.

Nu este disponibilă nicio descriere.  Nu este disponibilă nicio descriere.