Site-ul web utilizează o serie de module de tip Javascript. Pentru a beneficia de o experienţă cât mai plăcută în navigarea pe acest site, vă rugăm activaţi utilizarea limbajului Javascript.

Mediul de afaceri

Pe lângă activitățile agricole și de creștere a animalelor, cetățenii comunei Ighiu desfășoară activități diverse care le asigură veniturile necesare de zi cu zi. Așadar, există activități de prelucrare a produselor din carne, morărit și panificație, laboratoare de cofetărie, prelucrarea lemnului, transport și construcții, uscătoare pentru cereale și silozuri. Unele persoane aleg să desfășoare activități de comerț, activități turistice și agroturistice, să presteze diverse servicii sau să execute anumite activități specifice micilor întreprinzători cum ar fi: producerea vinului, spălătorii auto.

Pe raza comunei Ighiu există cinci composesorate pentru administrarea pășunilor și pădurilor. În plus, există un Ocol Silvic privat care administrează 15.000 hectare de pădure în total (de pe raza județului Alba, nu numai Ighiu). Pe raza comunei Ighiu se întâlnește și o benzinărie. În prezent există cel puțin 20 de firme care se ocupă în general cu comerțul de alimente, îmbrăcăminte, încălțăminte, produse cosmetice, băuturi alcoolice și răcoritoare și alte activități esențiale pentru un trai decent. Majoritatea societăților comerciale din comună sunt organizate și funcționează sub formă de magazine sau puncte de vânzare pentru diverse produse.

În comuna Ighiu identificăm azi un număr considerabil de firme, respective 689 de firme în total, în toate formele de organizare, de la Intreprindere Individuală până la SRL și ONG-uri cu diferite domenii de activitate. Distingem aproximativ 268 agenti economici de tip SRL(în anul 2014 existau înființate doar 182 de firme de tip SRL) si aproximativ 40 de Asociatii non-profit.

DEXI-FISH

DEXI-FISH DEXI FISH Pasiune tata-fiu,Dexi Fish s-a transformat in urma cu putin timp in productie de peste proaspat de care sa se bucure atat locuitorii judetului Alba cat si vizitatorii acestuia si nu in ultimul rand,turistii veniti in comuna Ighiu. Inotand in apele limpezi si oxigenate ale Ampoiului,care se...


Află mai mult

PlayGround Club

PlayGround Club PlayGround Club        Regulament,PlayGround Club pentru anul 2022! !!!DE CITIT!!! !!Atenție!! Această unitate este supravegheată video. Respectarea regulamentului este conditia de baza pentru sederea pe teritoriu de pescuit PlayGround Club, iar inainte de a face o reservare pescarul este obligat sa...


Află mai mult