Site-ul web utilizează o serie de module de tip Javascript. Pentru a beneficia de o experienţă cât mai plăcută în navigarea pe acest site, vă rugăm activaţi utilizarea limbajului Javascript.

8 Martie-Ziua Internațională a Femeii

8 martie, Ziua Mamei sau Ziua Femeii?

8 Martie Ziua... - Mamici Romance in Germania | Facebook    

   Ziua Femeii este o sărbătoare internațională și are loc în fiecare an pe 8 martie. Aceasta este menită să comemoreze realizările tuturor

femeilor, cât și bunătatea, curajul, generozitatea și frumusețea de care au dat dovadă încă din cele mai vechi timpuri.

În 1977, Adunarea Generală ONU proclama, printr-o rezoluție, Ziua Națiunilor Unite pentru Drepturile Femeilor și Pacea Internațională.

8 martie înseamnă, deci, mai mult decât un buchet de flori și o cutie cu bomboane de ciocolată.

8 martie însemană de fapt curaj, determinare, egalitate de gen și lupta continuă a femeilor din istorie pentru drepturile lor.

Atunci cand sarbatorim femeia pe 8 Martie,sarbatorim sacrificiul femeilor care au vrut sa fie mai mult decat ceea ce se stabilise pentru ele.

Femeile și-au dorit să lucreze, să voteze și să fie plătite egal cu bărbații. Și nu s-au oprit din lupta lor. Au ieșit pe străzi, au fost vocale, s-au

făcut auzite și s-au arătat altfel de cum le-a prezentat istoria: au fost curajoase și determinate. Au spus că pot si au reușit!!!

Pe 8 martie, de Ziua Femeii, este important să le amintim femeilor din viața noastră cât de mult le iubim și le apreciem.

La multi ani,Femeie,iubire Divina!

                Nu este disponibilă nicio descriere pentru fotografie.

MESAJE DE 8 MARTIE 2018: Cele mai frumoase urări şi felicitări pentru  doamnele din viaţa noastră de Ziua Internaţională a Femeii